Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Плоча за палачинки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 4

    Открихме: плоча за палачинки

    Топ Шоп България брошура до 28.02.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Плоча за палачинки

Палачинките са едни от най-любимите тестени изделия както за децата, така и за възрастните. Студени или топли, със сладка или солена плънка, може да ги похапваме по всяко време на деня. Да не забравяме и различните вариации на палачинковите торти. Въпреки че най-разпространения начин за тяхното приготвяне е на тиган, специалните плочи за тях набират все по-голяма популярност.

Какво представляват плочите за палачинки? Каква да изберем?

Плочите за палачинки се различават по диаметъра си, но стандартните са около 30 см. Най-разпространените работят с електричество, но се предлагат и уреди, които работят на газ, които са определяни като професионални. Всички плочи са с незалепващо тефлоново покритие, като могат да имат и специална дървена шпатула или Т-образна пръчка, с който равномерното разнасяне на тестото е улеснено. Обикновено уредите са бързонагряващи и имат няколко степени на нагряване.

Може да намерите и плочи, които имат няколко обособени форми, предназначени за приготвяне на повече на брой палачинки, но с по-малки размери. Друг вариант са двойните плочи тип „преса”, които се използват като стандартните грил-тостери или гофретници, но повърхността им е равна.

Добре е уредът да има гумирани крачета, които да не позволяват пързаляне и да осигуряват стабилност.

Популярни марки на уреди за палачинки са Rohnson, Elekom, Ayco, Bomann, Severin и други.

Откъде да купим плоча за палачинки?

Ще намерите различни уреди за палачинки в магазините за техника – Зора, Технополис, Техномаркет и т.н. Цените на уредите се определят в зависимост от марката и диаметъра на плочата. За да закупите практичния уред на достъпна цена, разгледайте промоционалните оферти на магазините. Така ще може да изберете подходящата плоча за палачинки на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!