Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Подложка за хранене Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Подложка за хранене

Всяка жена се стреми да подреди дома си така че, атмосферата вътре да е спокойна и зареждаща. Но не всяка обръща внимание и на малките детайли. Същото е и с храната – не е достатъчно да е вкусна, за да погали всичките ни сетива, още по-приятно е впечатлението, ако изглежда добре и ако е поднесена по елегантен начин. Подложките за хранене са един от детайлите, които придават допълнително очарование към внимателното приготвено ястие.

Какви подложки за хранене да си купя? Какви цени да очаквам?

При избор на подложки за хранене е необходимо да съобразим стила им с този на масата и на дома ни като цяло. Масово се продават пластмасови подложки за хранене, които са евтини и в най-различни цветове. Предпочитани са и заради това, че лесно се изчистват след евентуално заливане или накапване от някаква храна. Въпреки това повечето от тях не са естетически издържани. Все по-голяма популярност набират подложките за хранене, изработени от бамбук. Предлагат се в различни цветове и изглеждат доста по-луксозни от пластмасовите.При покупка на подложки за хранене се фокусирайте на тези, които са едновременно красиви и удобни за използване. Хубаво е и да не са прекалено малки, за да рамкират и по-големите и нестандартни съдове за хранене.

Откъде да си купя подложки за хранене?

Ако сте решили, че е настъпил момента да купите нови подложки за хранене, може да посетите някой от следните магазини: „@Home”,”Jysk”, “Техномаркет“, „Еником М“, “Aiko”, “DOMKO”, “Jumbo” и др. Преди да започнете да обикаляте всички тях, вижте брошурите на сайта ни, за да сте информирани за изгодните предложения на пазара.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!