Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Поднос Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Поднос

Независимо дали поднасяме кафе на гостите, или сме приготвили празнична трапеза, сервирането ще бъде по-удобно и изискано ако използваме поднос. С негова помощ ще може да сервираме по-голям брой ястия и напитки, а не да се връщаме многократно в кухнята. Така ще си спестим време и усилия.

Какви подноси има?

Подносите за сервиране могат да бъдат кръгли, елипсовидни, правоъгълни, квадратни и т.н. Най-често са изработени от пластмаса или метал, но може да намерите и дървени. Стандартните подноси имат нисък ръб, който може да е леко издължен от две страни. То служи за по-добър и удобен захват при носене. Освен това – ниският ръб позволява поставянето на повече съдове.

Подносите с дръжки са с по-високи ръбове. Те са удобни за пренасяне и сервиране на по-тежки и обемисти съдове. Те осигуряват стабилност, като падането и подхлъзването на съдовете е по-трудно.

Подносите за торта са почти плоски. Те могат да бъдат и стъклени, като най-често се продават в комплект с капак. Обикновено те имат стойка, която е удобна за пренасяне на подноса. За сладки или дребни печива се предпочитат подносите на няколко нива, като най-разпространените са с две или три нива. При тях трябва да обърнете внимание на стойката. Ако тя не е стабилна и здрава, рискувате да се счупи или изкриви.

Популярни са и подносите за сервиране в легло. Най-често те са дървени и могат да имат подвижни или сгъваеми крачета.

Откъде да купим поднос?

Може да намерите различни видове подноси в магазините за домашни потреби и в големите магазини за обзавеждане и декорации. Най-изгодните цени ще откриете в промоционалните брошури на магазините, които може да разгледате бързо и лесно в Broshura.bg.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!