Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Покривен найлон Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Покривен найлон

Когато правим ремонт се налага да предпазим мебелите, подовата настилка и вещите, които не можем да преместим. В противен случай рискуваме те да се изцапат от прах, пръски боя и т.н. Почистването им най-често е трудно, а понякога повърхностите се увреждат трайно. За да ги защитим е препоръчително да използваме покривен найлон.

Какви покривни найлони има?

Покривните найлони се различават по размери и плътност. Тяхната основна цел е да предпази мебели и други предмети от прах и боя. Обикновено те са и водонепромокаеми, като предпазват и от влага. Плътността на покривните найлони може да е от 7 микрона и да достигне 100 микрона. Покривните найлони с по-голяма плътност се препоръчват за поставяне върху подови настилки, тъй като са по-издръжливи и вероятността да се скъсат е по-малка, отколкото при по-тънките покривни найлони. Те са удобни и за ремонтни дейности, извършвани на открито.

За покриване на парници, растения на открито и други предмети, които са изложени на атмосферни влияния се предпочитат армираните найлони.

В магазините ще намерите покривни найлони на ролка или сгънати. Изборът на размерите на покривния найлон се определя от площта, която искате да предпазите.

Откъде да купим покривен найлон?

Може да намерите покривни найлони с различни размери и плътност в магазините за строителни материали и обзавеждане – Бриколаж, Практикер, Практис, Чечосан, Баухаус, Баумакс, Мастерхаус, Багира и други. Може да разгледате техните актуални брошури бързо и лесно в Broshura.bg. В тях са поместени промоционални оферти и специални намаления. Възползвайте се от тях и закупете необходимия Ви покривен найлон, с който да предпазите желаните вещи и предмети, на достъпна и разумна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!