Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Покривка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 10

    Открихме: едноцветна покривка

    Практикер брошура до 08.03.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 117 магазина
Виж всички магазини

Информация за Покривка

Имате красива нова маса за хранене или пък кокетна мебел за хола си? Не искате да рискувате да я надраскате или залеете с нещо. Или пък желаете да придадете още красота на вещите си? Покривките са едновременно функционално и естетическо решение на Вашия проблем. На пазара има голямо разнообразие и с малко повече търсене и търпение ще откриете идеалното допълнение за Вашата мебел.

Какви видове покривки има? Каква да избера?

При избора на покривка за маса трябва на първо място да решите каква ще бъде функцията й – дали да предпазва конкретната мебел или искате и да придава красота. Освен това качеството на покривката е тясно свързано и с финансовия въпрос. Ако искате да купите красива копринена покривка, трябва да отделите повече средства. Важно е да прецените и къде ще я постелите – дали в кухнята или хола. Ако искате да спестите пари, а и масата Ви е в мазето например, може да се ориентирате към тип мушама. Предимството на този вид продукт е, че масата се предпазва дори при заливане, лесно се попива влагата и е удобна за почистване. Освен това на пазара има богат избор от цветове и десени, от които да изберете тази, която най-много отива на домашния Ви интериор. Цената на метър е между 1,80 и 4 лева, изключително икономичен вариант. Ако искате да се сдобиете с по-елегантна и представителна покривка, може да заложите на копринена или плетена – има много красиви модели, които обаче са скъпи. Ако предпочитате този тип покривки, трябва да внимавате с поддържката, защото петната от вино например често не могат да се изперат. Поставяйте тези покривки на места, където не се храните или ги пазете за специални случаи, за да я съхраните в добър вид за по-дълго време. На пазара има и много практични модели покривки за легло, които също са изключително търсени.

Откъде да купя покривка?

В магазини като “Jumbo”, “Praktiker” и др. може да разгледате предлаганите модели. Преди това вижте брошурите, които сме качили на нашия сайт. Възползвайте се от информацията, спестете време и пари, купувайки промоционални продукти.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!