Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Полилей Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Полилей

Триумфът на една красива и величествена сграда се крие в светлината на елегантния и аристократичен полилей. Известният вид декоративна лампа за щастие вече не е преимущество само на най-богатите хора, тъй като еволюцията му пред годините позволява неговата трансформация в различни форми и направата му от различни материали, които позволяват и на обикновените хора да напълнят дома си с красивите му светлини.

Какво трябва да знам за полилея? Какъв да избера за дома?

Полилеите са използвани предимно за трапезарии и коридори, но могат да бъдат поставени и в спалня. Техният външен вид добавя към цялостния стил на дома атмосфера на аристократизъм, драматичност и лукс. Могат да бъдат намерени модели полилеи с обичайната нажежаема жичка, с халогенни крушки, а вече има и със светодиоди. При избора на полилей е хубаво да съобразим големината му с тази на помещението, за което е предназначен. Така например една стая с размери 4,2 м на 4,2 м би изглеждала добре осветена, ако в нея има полилей с размери 60 на 75 см. Дори да не спазвате стриктно подобни предписания, е важно да съобразите съизмеримостта на помещението и осветителното тяло. Ако холът е много просторен, би трябвало и полилеят в него да е голям. Трябва да изберете осветително тяло, което стилово и цветово да подхожда на подредбата на стаята и на мебелите в нея.

Откъде да купя полилей?

Новото попълнение към Вашия интериор може да намерите в магазините на „Praktiker”, “Aiko”, “Bauhaus”, “Mr. Bricolage”, “BauMax”, “@Home” и др. Преди това Ви предлагаме да видите сайта ни и качените на него брошури, за да разберете кои са най-изгодните намаления на осветителни тела сега.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!