Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Полистирол Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 124 магазина
Виж всички магазини

Информация за Полистирол

Полистиролът е често използван материал в строителството. Той представлява полимер, изготвян от мономера стирол, течен въглеводород, произвеждан промишлено от петрол. Може да срещнете материала полистирол и като полистирен.

Какво трябва да знаем за полистирола?

Един от най-използваните полистироли е удароустойчивият, или известен още като HIPS. При него има съчетание между полистирол и бутадиен, който е вид изкуствен каучук. Това превръща материала в много здрав продукт, който намира приложение при производството на различни мебели за баня, врати и други. Удароустойчивият полистирол се предлага в различни цветове, като плоскостите могат да са матови или гланцирани.

За топлоизолация се използва най-често експандираният полистирол – EPS, както и екструдираният полистирол – XPS, а основната разлика между EPS и XPS е производственият метод. GPPS е първичният вариант на полистирена, който се използва за произвеждане на пластмасови прибори за еднократна употреба, чаши и чинии, и други пластмасови изделия за бита.

Полистиролът се продава на листове с различни размери и различна дебелина, в зависимост от предназначението му.

Откъде да купим полистирол?

Ще намерите различни видове полистирол на плоскости, в магазините за строителни материали – Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Баухаус, Мастерхаус, Багира, Чечосан, Мал Мук и т.н. Разгледайте актуалните брошури на магазините, в които са включени промоционални оферти и атрактивни намаления. Възползвайте се от тях и изберете най-подходящия полистирол, както и всички необходими материали за Вашия ремонт, като ги закупите на изгодни и достъпни цени.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!