Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Помпа за вода Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 114 магазина
Виж всички магазини

Информация за Помпа за вода

Помпите за вода се различават както по вида на конструкцията си, така и по начина на действие и своето предназначение. Те могат да бъдат за чиста или мръсна вода, да са потопяеми или наземни. Към помпите за вода спадат и ръчните помпи, които се използват за големите туби минерална вода.

Какво трябва да знаем за помпите за вода?

Както отбелязахме, водните помпи се различават по характеристиките си и по начина на действие. Наземните помпи могат да бъдат хоризонтални, вертикални, центробежни, периферни, самозасмукващи и други. Стационарните помпи трябва да се монтират на сухо място, така че да бъде защитена от атмосферни влияния.

За набавяне на вода от кладенец – при напояване на градината например, се предпочитат самозасмукващите помпи, които са подходящи и за хидрофорни системи. Обикновено налягането е обвързано с мощността на помпата. Най-разпространените помпи за вода имат дълбочина на засмукване около 9 м.

Ръчните помпи за вода са подходящи за различни бутилки, които имат вместимост от 3 л. С тяхна помощ може лесно да изпомпате както вода, така и сокове, и други течности. Освен стандартните ръчни помпи, ще намерите и електрически помпи, които са предназначени за бутилки вода.

Изборът на помпа зависи от личните Ви нужди, а и от сумата, която бихте отделили.

Откъде да купим помпа за вода?

Ще намерите различни видове помпи за вода в Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Мастерхаус, а помпи за бутилки ще откриете и в Метро, Кауфланд, Carrefour и останалите магазини за битови стоки. Разгледайте актуалните промоционални оферти, които предлагат магазините, в Broshura.bg. Възползвайте се от тях и закупете нужната Ви помпа за вода на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!