Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Портативен говорител Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Портативен говорител

Портативните говорители ни дават възможност да слушаме любимата си музика, без значение дали сме на плажа, на поляна в парка, или сме вкъщи, или на вилата. На пазара има огромно разнообразие от портативни говорители, които се различават както по характеристиките си, така и в цените.

Какви портативни говорители има?

Най-разпространените портативни говорители се свързват с мобилни устройства чрез Bluetooth. Те могат да имат допълнително жак за връзка, с устройства, които нямат Bluetooth. Обикновено батерията на говорителите могат да се зареждат с USB или с адаптер. На пазара се предлагат и говорители, които имат слот за microSD карта.

В зависимост от модела на портативния говорител, той може да има различен обхват и издръжливост на батерията при постоянен режим на работа, както и различно време за зареждане на батерията. Някои модели имат и възможност за свързване към други колони и озвучителни системи, посредством audio изход. Поради тези разлики, когато избирате портативен говорител се съобразете колко често ще го използвате и къде. Това ще Ви помогне при избора както на мощност, обхват и трайност на батерията, така и какъв размер да бъде.

Популярни марки на портативни говорители са Bose, Divoom, Philips, Veho, Logitech и други.

Откъде да купим портативен говорител?

Най-голям избор от портативни говорители ще намерите в Технополис, Техномаркет, Зора, Денси и останалите магазини за техника и електроника. Разгледайте актуалните брошури на магазините, в които са включени промоционални оферти и атрактивни намаления. Възползвайте се от тях и закупете портативния говорител, който отговаря на Вашите нужди и критерии, на изгодна и достъпна цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!