Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Портманто Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Портманто

Когато избираме мебели за дома си, най-важното е те да отговарят на личния ни стил и предпочитания, да бъдат функционални, а и съотношението между цена и качество да бъде в полза на качеството. Това важи и за обзавеждането на антрето, което често е пренебрегвано.

Какво портманто да изберем?

Портмантото е удобна и практична мебел, която съчетава закачалка за дрехи, шкаф или поставка за обувки и най-често огледало. Всъщност думата „портманто” има френски произход и е комбинация от „нося” и „палто”, като първоначално е означавало вид куфар. На по-късен етап започва да има значението на закачалка и вида на портмантото, което познаваме днес.

В днешно време има огромно разнообразие от модели портманта. Обикновено те могат да имат и различни чекмеджета, рафтове и дори еднокрилен или двукрилен гардероб.

Дизайните  и цветовете също са многообразни, което ще Ви позволи да съчетаете портмантото с цялостния интериор на дома. Много модерни са съчетанията на два цвята, като могат да бъдат без или с гръб, както и с декоративни орнаменти. Най-често портмантата се продават с определени размери и нямат възможност за корекция, затова се съобразете с размерите на антрето, като може да откриете и ъглови портманта.

Откъде да купим портманто?

Може да намерите широка гама от цветови комбинации и модели портманта в магазините за обзавеждане – Виденов, Зона, Homey, Лабиринт, Аико, JYSK, Арон и други. В актуалните им брошури ще откриете изгодни и промоционални цени на портманта. Може да се запознаете с намаленията предлагани от мебелните магазини в Broshura.bg. По този начин ще изберете подходящото портманто за Вашия дом на достъпна и атрактивна цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!