Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Поставка за обувки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 113 магазина
Виж всички магазини

Информация за Поставка за обувки

С колкото и чифта обувки да разполагаме, имаме няколко чифта, които използваме в ежедневието ни. За да са подредени и да са ни на разположение, когато ни потрябват, най-добре е да си купим поставка за обувки. Тя не заема много място и е достатъчна за да поставите най-носените обувки.

Какви поставки за обувки има?

Най-разпространени са поставките, които са на две нива, тип „скара”. Те могат да бъдат и с по две пръчки, разположени на различна височина, които са особено удобни за подреждане на обувки с ток. Въпреки че повечето поставки са предназначени за поставяне на пода, има и такива, които се монтират на стената. Някои поставки разполагат с колелца, което е практичен вариант особено за поставките с повече нива.

Каква поставка за обувки да изберем?

Най-предпочитани са поставките от неръждаема стомана. Въпреки това може да намерите и комбинация от метал и дърво, само дърво или пластмасови поставки. Когато избирате поставката се съобразете както с мястото на което ще я поставите, така и с броя на обувките, които искате да подредите. Така по-лесно ще изберете размера на поставката. Практични са поставките тип „пейка”. При тях горната част, може да е кожена или от друг материал, може да се използва за сядане или за оставяне на чанти. Ако не сте сигурни в нужния Ви размер, може да изберете регулируема поставка, която се разтяга.

Откъде да купим поставка за обувки?

Различни видове поставки ще намерите както в магазините от универсален тип – Метро, Кауфланд, Lidl, Т Маркет и т.н., така и в мебелните магазини като Комо, Зона, Моббо, Дизма, Икеа, JYSK, @Home и други. Разгледайте техните промоционални брошури и открийте най-изгодната цена за желания продукт.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!