Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Пояс Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пояс

Отивате на дългоочакваната почивка със своите деца и всичко, за което мечтаете, е спокойствие, щастие и тишина. Да, но ако искате да сте спокойни, че малчуганът Ви ще се радва на водата, въпреки че още не може да плува, купете му пояс – благодарение на него ще се забавлява сред вълните, а същевременно ще прави първите си опити за плуване.

Какви видове пояси има? Какъв да избера за моето дете?

Разнообразието от пояси на пазара същевременно радва, но и притеснява родителите, тъй като за тях е трудно да преценят кой точно е най-подходящ за детето им. Майките на бебетата могат да бъдат спокойни за сигурността на отрочетата си, тъй като вече се предлагат масово пояси, които са предназначени именно за най-малките. Те са снабдени със седалка, за да може детето да бъде стабилно и са подходящи за деца до 2-3-годишна възраст. Поясът е масивен и има отвори, през които малчуганът да пъхне краката си. По-големите деца се радват на пояси с интересни илюстрации или с нестандартни форми. За Вашето момче или момиченце може да купите надуваема рибка, автомобилна гума или пояси с други различни анимационни герои. Гледайте внимателно, когато избирате летния аксесоар, защото е Важно да е направен от по-здрава материя. Иначе се пукат много бързо, особено при игра сред мидички.

Какви цени да очаквам?

Поясите са сравнително евтини надуваеми продукти и могат да бъдат намерени на различни цени според модела им, но обикновено струват между 4 и 30 лева.

Откъде да купя пояс?

Може да разгледате надуваемите играчки и пояси в магазините на „Jumbo”, „Хиполенд“ и др. Следете редовно нашия сайт и брошурите на него, за да сте запознати с най-актуалните оферти и промоции на пазара.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!