Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Прахосмукачка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 8 от 8 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Прахосмукачка

Мразите хаоса и мръсотията в дома си и праха, полепнал по пода? Искате жилището Ви да е чисто и уютно, а Вие да не губите много от времето си? Прахосмукачката би Ви свършила идеална работа за целта. Ако разполагате със стара, която почти не работи или просто искате да се оборудвате с по-функционална вещ, не се колебайте, а проучете какво предлага пазарът за Вас.

Какви функции имат прахосмукачките днес? Какъв модел да си купя?

Важно е да изберем по-мощна машина, като повечето модели са между 1200 до 2000 W. Освен това е хубаво да изясним каква е и всмукателната мощност на уреда. От по-добрите й параметри зависи дали ще успява да привлича и по-финия прах и боклуци. Това е изключително важно условие, особено ако ние или някой член на семейството страда от алергия към праха. Ако разполагате с по-висок бюджет за закупуване на прахосмукачка, може да се поглезите с уред за т.нар. „мокро“ почистване. Това означава, че когато минавате по килима, се отделя малко количество вода, което едновременно чисти и всмуква обратно после течността. Тези прахосмукачки са много функционални, но с тях се работи малко по-трудно, отколкото със стандартните, освен това цената им е по-висока. Добре е да подберем и по-голям уред, за да има той по-обемен филтър и съответно ще се налага да го почистваме по-рядко. Някои прахосмукачки имат индикатор, който съобщава, че филтърът трябва да се почисти. Производителите вече залагат и на портативни прахосмукачки, с които можем да почистим колата си или компютъра.

Кои марки прахосмукачки са добри? Откъде да си купя?

„Gorenje”, “Philips”, “Delonghi”,”Bosch”, “Miele” са някои от добрите марки, но може да разгледате още в магазините на „Технополис“, Търговска верига „Зора“, „Техмарт“,“Денси“ и др.В нашия сайт може да разгледате предварително брошурите на големите вериги, предлагащи прахосмукачки, за да спестите време и пари при своя избор.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!