Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Презервативи Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Презервативи

Използването на презерватив по време на полов акт е важно не само за да се предпазим от забременяване, но е и най-добрият начин за предпазване от болести, предавани по полов път, включително и СПИН, за който все още няма лек. Разнообразието от видове и размери на презервативите позволяват да изберете този, с който ще се чувствате най-комфортно както Вие, така и партньорът Ви.

Какви презервативи има?

В миналото презервативите са се използвали различни материали – лен, копринена хартия, животинско черво и други. През дългогодишната история на предпазното средство, презервативът е срещал и съпротива, като е бил дори заклеймяван от различни религии.

В днешно време, презервативите могат да се разделят на латексови и нелатексови. Обикновено се използва естествен латекс, но тъй като някои хора са алергични към него, се предлагат и презервативи, които са произведени от нелатексови материали, като полиизопрен например.

Презервативите могат да са със или без лубрикант, да са с различна плътност, да бъдат в различни цветове, да имат различни аромати, да са с релефна повърхност. Ще намерите и по-интересни варианти като светещи презервативи, със затоплящ лубрикант или с Бензокаин, който помага на мъжете да контролират еякулацията.

На пазара ще откриете и дамски презервативи, въпреки че те не са толкова разпространени. Те имат един затворен край, като в двата края на презерватива има меки пръстени. Дамските презервативи се поставят навътре във вагината. Те също могат да бъдат с различни аромати, да са латексови или нелатексови.

Откъде да купим презервативи?

Презервативите са най-лесният и ефикасен начин да се предпазим от болести и нежелана бременност. Затова те са широко разпространени, като се продават в аптеките, супермаркетите, магазините за алкохол и цигари, и много други. В Broshura.bg ще намерите най-изгодните цени, на които да закупите най-подходящите презервативи за Вас и партньора Ви.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!