Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Преса за коса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 6 от 6 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Преса за коса

Всяка жена се грижи ежедневно за добрия си външен вид. Оформянето на косата често отнема най-много време и изисква най-много усилия. Всеизвестен факт е, че дамите с къдрава коса мечтаят за идеално права коса и обратното. Изправянето с четка и сешоар е единият вариант, а за къдрене често се използват ролките за коса. Тези начини отнемат време и поради тази причина използването на преса за коса е предпочитано.

Какви видове преса за коса има?

На пазара има разнообразие от марки преси за коса. Те могат да бъдат само за изправяне или само за т. нар. ретро къдрици. Повечето модели се предлагат с различни видове приставки като маши с различна големина, приставка за оформяне на масури, приставка-гребен, приставки за ефект „вафли” и т.н. Те са удобни, особено ако обичате да експериментирате с прическата си.

Пресите се различават и по размера на нагряващите плочи, по мощността и по материала, от който са произведени.

Каква преса за коса да изберем?

На първо място се съобразете какъв ефект искате да постигнете. Ако изправяте косата си и ако Ви се налага да пътувате често, много подходящи са малките преси за коса. Те не отнемат много място и са по-леки и компактни.

Независимо от вида на пресата, обърнете внимание на покритието на плочите. Най-разпространени са керамичните плочки, като могат да имат различно покритие – турмалиново, перлено, тефлоново. Те осигуряват максимална защита на косата, като са щадящи за косъма. Изберете преса с опция за контрол на температурата, тъй като за тънки коси се препоръчва по-ниска температура, за разлика от тази за къдравата и гъста коса. Най-добре избирайте уред с по-дълъг кабел, което ще Ви даде възможност за по-голяма мобилност и удобство.

Откъде да купим преса за коса?

Голям избор от различни модели и марки преси за коса ще намерите в магазините за техника – Технополис, Техномаркет, Зора, Денси и т.н., както и в Метро, Кауфланд, Carrefour и други. Утвърдени марки са Philips, Rowenta, Brown, Babyliss, Remington.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Преса за коса на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!