Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Принтер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 110 магазина
Виж всички магазини

Информация за Принтер

Дали в дома, или в офиса – принтерът в последните години все по-умело намира своето място в ежедневието ни. Съвременните принтери са сложни устройства, които отпечатват такива изображения, които трудно можем да кажем, че са далеч от реалността. В тяхното развитие постоянно се подобряват многофункционалността им, скоростта, скоростта, с която отпечатват, тяхната прецизна разделителна способност и прекрасните наситени и живи цветнове на получените изображения.

Какво трябва да знаем за принтерите преди покупката им?
В миналото хората са ги познавали и назовавали като печатащи устройства. Тогава те са били далеч по-несъвършени, шумни и нискокачествени, въпреки наличието на много варианти и разновидности. Съществуват няколко основни типа принтери, които днес се използват в банката, офиса и дори вкъщи. Представители на най-старата технология на печат са ударните принтери отпреди години, които в момента всички наричат матрични принтери. Те продължават да имат широко разпространение, тъй като цената им за страница е най-изгодна за потребителите и това им дава приимущество сред другите видове на пазара. Те се делят на две основни групи: линейни принтери и серийни матрични принтери.

Други печатащи устройства от ново поколение с широко разпространение имат и солидни предимства имат лазерните принтери. Те са до такава степен усъвършенствани, че притежават най-високата скорост на печат, която умело е комбинирана с ненадминато качество. В ценово отношение не отстъпват много на матричните принтери, тъй като тонерът не е сложен за изработка консуматив. Недостатъците можем да видим само във високата цена на самото устройство, както и в необходимостта от замяна на отпечатващия барабан след определен период на експлоатация, а за жалост неговата стойност на пазара също на този етап не е много ниска за джоба на потребителите.

Марки и магазини, на които да се доверим?
Според нуждите на Вас и Вашия бизнес стотици модели се предлагат на пазара. Водещи сред тях са НР, Ксерокс, Канон, Самсунг, Панасоник, Брадър, Епсън и др. като много от тях предлагат вече и комбиниран вариант между принтер, копирна машина и скенер. Цените на най-добрите предложения можете да видите на нашата страница, където специално за Ваше улеснение сме публикували актуалните брошури на Техномаркет, Технополис, Зора, Волта, Денси, Интермаркет и др., където можете да откриете най-добрия за Вас вариант.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!