Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Проходилка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Проходилка

Първите стъпки са може би най-важните в живота на човек - и в метафоричен, и в буквален смисъл. Способността да разчиташ на силите си и да преодолееш страха от падане, се усвоява постепенно. Затова проходилките са помощно средство както за детето, което чрез тях се учи да използва крачетата си и да се движи по-активно, но и за майката, която получава спокойствие, знаейки, че детето й е защитено и няма опасност да падне, опитвайки да ходи, когато му е твърде рано.

Какви проходилки има на пазара? Каква да избера?

Разнообразието от бебешки аксесоари, уреди и играчки е огромно. Майките са поставени пред сериозното изпитание да улучат най-доброто съотношение между цена и качество. При избор на проходилка трябва да се внимава за няколко неща – колко колелца искате да има тя, дали да е обикновена или да има още функции, до каква цена да бъде? Повечето майки предпочитат проходилките с 8 колелца, за да са спокойни, че детето им е стабилно. Освен това има много идейни уреди 2 в 1 – проходилка-люлка или проходилка - бънджи, благодарение на която детенцето Ви може да скача. Като допълнение към някои проходилки има и играчки, които са прикрепени към нея. Това е добра идея, тъй като бебето може да прекарва много време вътре и е хубаво да има с какво да се забавлява. Освен това някои модели са с апликации, а понякога проходилката е направена като кола, което би се харесало на малките момченца. Цената на проходилките е от 60 до 200 лева в зависимост от марката и функциите, които предлагат.

Кои марки проходилки са добри? Откъде да купя?

Най-предпочитаните марки проходилки са „Bertoni”, “Cangaroo”,”Chicco”, “Chipolino” и др. Можете да ги разгледате в магазините на „Хиполенд“, “Jumbo”, “Aiko” и др. Специално за Вас качваме брошури на нашия сайт с най-актуалните промоции на пазара. Разгледайте ги, спестете време и пари.

Show newsletter popup

Черен петък 2017 е тук!

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Проходилка на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!
Готови за Черния петък? Вижте участниците!