Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Процесор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Процесор

При избора на компютър, лаптоп, а вече и на таблет, голяма част от нас гледат външния вид, елегантността на дизайна, евентуално камерата и основните функции. Ако не сме технически грамотни или поне не достатъчно, не се информираме за основните параметри на продукта, за процесора му, за дънната платка и т.н. то всичко си остава загадка за нас, поне докато не започнат проблемите….И идва ред за ново избиране, когато вече внимаваме какво купуваме.

Какви процесори има? Какъв да си взема?

Най-големият въпрос на първо място е кой производител да изберем – Intel  или AMD. Intel по принцип е най-добър, ако разглеждаме скоростта, но ако се ръководим от цената, трябва да знаем, че процесорите AMD са значително по-изгодни, ако разполагате с ограничен бюджет. Ако искате да играете на тежки игри, по-добре отделете пари за процесор Intel, за да сте сигурни, че ще получите желаната производителност. Друго, което трябва да съобразим, е честотата на процесора и броят на ядрата. Най-общо казано колкото повече ядра има процесорът, толкова повече процеси ще може да обработва едновременно, а това гарантира и по-добра работа. При покупка на процесор е добре да вземете поне четириядрен. Следващото, което трябва да съобразите, когато купувате процесор, е дали той ще си пастне с дънната платка или по-точно с нейния сокет.

Какви цени да очаквам?

Процесорите струват между 100 и 300 лева в зависимост от това кой е производителят им, а също така колко са ядрата им.

Откъде да си купя процесор?

Вашият избор за нов процесор може да направите в магазините на „eMAG”, “Ardes”, “Plesio”, “Техномаркет“ и др. Бъдете разумни, когато купувате, прочетете преди това брошурите на нашия сайт.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Процесор на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!