Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Пръстен Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пръстен

Кръгът е символ на безкрайност, надежда, че нищо не е безвъзвратно изгубено, а чака някъде там, в пространството, за да се възроди отново, подобно на феникс. Така е и в човешките отношения. Затова когато мъжът предлага брак на жена си, той й дарява пръстен. Обещание за вечна обич, уверение, че връзката им няма да свърши, въпреки завоите на съдбата. Когато решим да купим такова бижу за себе си или за подарък, е редно да внимаваме, за да изберем подходящия пръстен не само като модел, но и обвързан със случая.

Какви пръстени има? Какъв да избера?

На първо място трябва да решим какъв искаме да е материалът, от който е направено бижуто. Това лесно може да се прецени, особено ако човекът, за когото е предназначен пръстенът, ни е близък. По презумпция се предпочитат златните бижута, защото са по-скъпи и изразяват уважение, обич и специално внимание, но подобен жест би бил безсмислен, ако нашият близък не носи този вид метал. Едва ли искаме подаръкът да стои заключен в тъмен шкаф или да е преподарен на друг, който обича злато…Избягвайте обаче най-евтините пръстени, които ръждясват и дразнят кожата. Съобразете и размера на пръстена с пръста на дамата или мъжа, за когото е предназначено бижуто. Освен стандартните пръстени, с които добавяме стилов акцент към визията си, се продават и добре известните и популярни годежни и венчални пръстени. Ако смятате да зарадвате половинката си с предложение, изберете бижу, което ще подхожда на вкуса и стила й. Някои дами предпочитат тежки и луксозни пръстени, комбинация от бяло и жълто злато, а други залагат на семплия дизайн, тънък класически пръстен с малко камъче. Навярно познавате достатъчно добре жената, с която искате да прекарате остатъка от живота  си, старайте се да изберете пръстен, който да й подхожда. Ако искате да зарадвате детето си или някое младо момиче, може да потърсите от т.над. „двойни пръстени“, които се продават с различни декорации-например кръст, целувка, сърца и други.

Откъде мога да купя пръстени?

Красиви пръстени може да закупите от магазините за бижута или от каталозите на “Avon” и „Oriflame”. Отделете време да разгледате брошурите на сайта ни, за да сте запознати с добрите намаления на пазара.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!