Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Пудра Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 43

    Открихме: специалните цени важат

    Ремедиум брошура до 30.06.2017
  • стр: 43

    Открихме: с ванилова пудра захар.

    Медея брошура до 30.06.2017
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пудра

Дамската чанта е ковчеже за всякакви „съкровища“ , някои от които използваме активно и са ни наистина нужни, а други-изоставени стоя там „за всеки случай“. Тъй като красотата и свежестта са от съществено значение за всяка дама, гримовете закономерно заемат голяма част от мястото там. Почти всяка жена носи в себе си винаги една кутийка с пудра, която да може да нанесе по лицето си, когато се наложи, за да постигне бодър и бляскав ефект.

Какви видове пудра има? Каква да си купя?

Когато избирате пудра, имайте предвид, че е препоръчително да я използват само жени с мазна или нормална кожа, тъй като ако Вашата е суха, този вид грим ще я изсуши допълнително. Въпреки това пудрата придава цвят на бледата кожа, прикрива мазната, а освен това се справя с покриването на разширените пори. Има няколко вида пудра, от които може да изберете подходящия за Вашата кожа и вкус. Най-разпространена е пудрата на прах – тя се нанася много лесно и е подходяща за дневен и вечерен грим. Купувана е много и компактната пудра – тя изглежда като пресована и е подходяща за използване през целия ден. Другият вид пудра е под форма на малки перли-от нея се нанася само малък слой на лицето и то засиява. Има прозрачна пудра, която е подходяща за дами с изящна кожа, чийто цвят не искат да променят или прикрият, а просто да нанесат грим, който да премахне лъщящия ефект. Ако имате проблемна или прекалено чувствителна кожа, може да изберете антибактериална пудра, която ще щади лицето Ви, а същевременно ще му придава свеж вид. Избирайте качествена пудра, която има овлажняващи вещества и витамини. Когато избирате цвета, пробвайте малко на кожата си, сложете малко от нея между веждите си, защото там се вижда най-добре истинският цвят на кожата Ви.

Кои марки пудра са добри? Откъде да си купя?

Изборът на пудра е донякъде субективен, но сред предпочитаните марки са: „Garnier”,”Manhattan”,”Loreal”, “Impala”,”Clinique” и др. Можете да си купите от магазините на „Lilly”,”dm”, както и от каталога на “Oriflame”. Преди това се запознайте чрез сайта ни с актуалните намаления на пазара.

 

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!