Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Пудра за крака Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 118 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пудра за крака

Колкото и да се грижим за кожата на краката и стъпалата, в определени случаи те могат да се изпотят. Това се случва най-често през лятото или поради вида на материите на обувките. Каквато и да е причината, това създава дискомфорт и неприятно усещане. Може да се преборим с този проблем с подходящата пудра за крака.

Какви пудри за крака има? Каква да изберем?

Въпреки че свързваме понятието пудра с прахообразна консистенция, тя може да бъде течна или под формата на спрей. Пудрите могат да съдържат талк, оризова скорбяла, както и успокояващи съставки – екстракти от лайка, липа, невен, чаено дърво и т.н.

Основната цел на пудрата за крака е да предотврати изпотяването, като в същото време премахва неприятната миризма. Може да има антибактериално действие, което намалява риска от развитие на различни инфекции и възпаления. Повечето подобни продукти имат и охлаждащ ефект, който е особено предпочитан през летните месеци.

Как се използва пудрата за крака?

Пудрата за крака се нанася на стъпалата, като се набляга на зоната между пръстите. Кожата трябва да е суха и почистена. Най-често пудрите могат да се поставят и в обувките за още по-голям комфорт, намаляване на вероятността за изпотяване и премахване на лошата миризма.  Някои продукти се препоръчват за нанасяне вечерта, като се оставят да действат цяла нощ.

Откъде да купим пудра за крака?

Може да намерите различни видове и марки пудри както в аптеките, така и в магазините за козметични продукти. Популярни марки са Titania, Scholl, Deofeet, Kokona, Гала и други. Разгледайте актуалните брошури на магазините и изберете най-добрата цена за желания продукт.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!