Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Пуканки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пуканки

Изтеглили сте си най-новите филми, които още се въртят по кината и искате да ги гледате с приятели? Или пък са Ви дошли много гости не знаете с какво да ги почерпите? Трябва Ви нещо бързо, вкусно, лесно и обичано от всички. Пуканките определено са пример за такъв хранителен продукт. Без значение дали сме у дома или гледаме кино, настроението ни определено е още по-добро, ако в ръка държим прясно изпукани и насолени пуканки.

Какви видове пуканки има? Какви да избера?

По магазините се продават основно два вида пуканки. Едните са в малки пакетчета, не са готови, но стават бързо в микровълновата фурна. За 2-3 минути ще се сдобиете с една голяма купа от бялата вкусотия и ще направите вечерите си още по-приятни и ароматни. Тези пуканки се продават овкусени-в тях има сол и масло, така че няма нужда да добавяте каквото и да е било-напълно готови са след края на печенето в микровълновата. Освен тях се продават и готови пуканки в големи найлонови пликове. Те са добър вариант, ако излизате навън и нямате с какво да ги приготвите, но Ви се яде от тях. Ако изберете такива пуканки, гледайте кога са произведени и изберете по-пресни, защото може да са прекалено безвкусни и сухи, когато ги купите, особено ако са престояли в магазина твърде дълго.

Откъде да си купя пуканки?

Пуканки може да купите от „Фантастико“, „Пикадили“, “CBA”, “Lidl”, “Carrefour”, “Kaufland”, “Дар“ и др. Съветваме Ви да спестявате от парите си чрез нашия сайт. Всеки ден на него качваме информация за най-новите промоции във веригите магазини. Следете ги, за да знаете къде има стоки с големи намаления.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!