Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Радиочасовник Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Радиочасовник

Обичате да спите до късно и ранното ставане за работа е малък ад за Вас? Дори когато телефонът Ви звъни, има опасност да го изключите и да продължите сладката си дрямка. После съжалявате горчиво за това…Ако имате радиочасовник, който да поставите далеко от леглото си, проблемът би се решил и то срещу скромна цена.

Какъв радиочасовник да си купя?
Изберете продукт, който е със стилен дизайн, не е прекалено скъп и има силен звук. Може би това са основните принципи, по които да подберем радиочасовника си. Повечето продукти са с LED дисплей, разполагат и с таймер за заспиване – може да затворите очи и да се насладите на любимите си мелодии преди сън, след което уредът се изключва сам след определен период от време. На другата сутрин може да Ви събуди с радиото, което сте настроили! Можете и да регулирате функцията на звука или да натиснете на „дрямка“, за да поспите още 10 минути например(не е препоръчително).
Изборът Ви зависи доколко често смятате да използвате продукта и за кого е предназначен. Ако ще го вземете, за да стои в празната ви вила, на която ходите рядко, няма смисъл да е от най-скъпите модели, вземете нещо достъпно.

Кои марки радиочасовници са добри? Откъде да купя?
“Philips”, “First Austria”, “Sony”, “AEG”,”Sencor” са някои от лидерите на пазара, но може да разгледате всички налични модели в магазините на „Технополис“, Търговска верига „Зора“, „Техмарт“ и др., за да направите своя избор. Вижте и офертите, които сме качили на нашия сайт, възползвайте се от най-големите промоции!

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!