Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Разклонител Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 118 магазина
Виж всички магазини

Информация за Разклонител

Разклонителите представляват специфични приспособления, с помощта на които се извършва разклоняване на разнородни системи. От своя страна тези системи могат да бъдат електрически проводници от мрежа, различни водопроводни инсталации и така нататък. Ако трябва да обясним с по прости думи кога използваме разклонителите, то трябва да отбележим, че тези полезни приспособления ни вършат страхотна работа, когато не успяваме да включим всички уреди в конкретен контакт.

От какви елементи се състои един разклонител?

Разклонителят има няколко съставни елемента. На първо място едно такова приспособление има месингови клеми. Освен това разклонителят има отвори за проводници и винтове за закрепване на проводниците. Структурата му се довършва с помощта на порцеланова основа и кутия. Всички тези елементи, свързани заедно, представляват разклонител.

Какви разклонители можем да срещнем?

Разклонителите могат да варират в зависимост от дължината на кабела, от материала на изработка и така нататък. В зависимост от уредите, които можем да включим към тях те могат да бъдат единични, двойни, тройни и т.н. Можем да срещнем и разклонители за подвижна инсталация, за скрита инсталация, а също и за полускрита. Освен това можем да срещнем и водозащитни разклонители, които от своя страна могат да бъдат в различни форми – кръстати, ъглови и така нататък.

Откъде да купим разклонители?

Ако имате нужда от разклонители, то със сигурност можете да ги откриете в търговските вериги на Чечосан, Баумакс, Баухаус, Темакс, Бриколаж, Плеси. Най-добрите оферти на тези и други магазини събрахме в нашата брошура. Можете да разгледате в нашия сайт и да изберете разклонители според Вашите нужди на най-добри цени.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!