Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Раница Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Раница

Раницата представлява чанта с две дръжки, която се носи на гърба. Тя е удобно, тъй като ръцете остават свободни, а освен това е и изключително функционална заради своя размер. И докато днес използваме раницата по различни предназначения, то в миналото тази така удобна чанта се е появила като улеснение за военнослужещите. Когато отивали на сражение, за тях било важно да могат да използват ръцете си свободно, но също и да пренасят необходимите им хранителни вещества и амуниции. Днес пък използваме раницата както за туристически цели, така и като ежедневен аксесоар към облеклото.

Видове раници

Повечето раници са изработени със средна вместимост 30-50 литра. Най-често те са изработени от синтетични материали и са леки и непромокаеми. Удобните чанти с две дръжки, с които се пренасят повече от 10 килограма, имат и специален колан за кръста. Раниците биват ученически, универсални, алпийски, туристически и експедиционни. Те се различават и според обема си, материала, от който са изработени и големината си.

Какво не знаем за раницата?

Освен че, се характеризират с изключителна здравина и издръжливост, има раници с доживотна гаранция. При избора на раница е добре да се водите от това за какво ви е необходима. С раница, в която се съхранява вода например, учените от немския град Касел искат да помогнат бързо и евтино в райони на катастрофа. Уредът е с големината на обикновена пощенска кутия. В Лондон пък се съхранява първата в света реактивна раница, с която летец-изпитател е полетял успешно в Космоса.

Искаме нова раница. Откъде да я купим?

В магазините на Кауфланд, JYSK, БауМакс и БауХаус може да намерите много функционални модели раници. За Ваше улеснение създадохме дигитален вариант на най-изгодните оферти за раници, които може да разгледате на нашия сайт.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!