Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Раница Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Раница

Раницата представлява чанта с две дръжки, която се носи на гърба. Тя е удобно, тъй като ръцете остават свободни, а освен това е и изключително функционална заради своя размер. И докато днес използваме раницата по различни предназначения, то в миналото тази така удобна чанта се е появила като улеснение за военнослужещите. Когато отивали на сражение, за тях било важно да могат да използват ръцете си свободно, но също и да пренасят необходимите им хранителни вещества и амуниции. Днес пък използваме раницата както за туристически цели, така и като ежедневен аксесоар към облеклото.

Видове раници

Повечето раници са изработени със средна вместимост 30-50 литра. Най-често те са изработени от синтетични материали и са леки и непромокаеми. Удобните чанти с две дръжки, с които се пренасят повече от 10 килограма, имат и специален колан за кръста. Раниците биват ученически, универсални, алпийски, туристически и експедиционни. Те се различават и според обема си, материала, от който са изработени и големината си.

Какво не знаем за раницата?

Освен че, се характеризират с изключителна здравина и издръжливост, има раници с доживотна гаранция. При избора на раница е добре да се водите от това за какво ви е необходима. С раница, в която се съхранява вода например, учените от немския град Касел искат да помогнат бързо и евтино в райони на катастрофа. Уредът е с големината на обикновена пощенска кутия. В Лондон пък се съхранява първата в света реактивна раница, с която летец-изпитател е полетял успешно в Космоса.

Искаме нова раница. Откъде да я купим?

В магазините на Кауфланд, JYSK, БауМакс и БауХаус може да намерите много функционални модели раници. За Ваше улеснение създадохме дигитален вариант на най-изгодните оферти за раници, които може да разгледате на нашия сайт.

Show newsletter popup

Черен петък 2017 е тук!

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Раница на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!
Готови за Черния петък? Вижте участниците!