Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Ренде Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ренде

Независимо какво ястие или десерт приготвяме, често ни се налага да използваме настъргани продукти – сирене, кашкавал, шоколад и т.н., както и да нарежем на равни парченца зеленчуци или плодове. За тези случаи ни е необходимо ренде, което да улесни приготвянето и поднасянето на кулинарното произведение.

Какви рендета има? Какво да изберем?

В днешно време, в магазините може да намерите различни видове рендета. Те се разделят както според продуктите, за които са предназначени, така и според формата, размера. Стандартното и универсално ренде, което присъства в голяма част от кухните, има различни по-големина режещи или „стържещи” части. Те са практични, защото можете да настържете желания продукт на различни размери парченца – „стърготини”.

Въпреки това в магазините ще намерите рендета, които са предназначени за пармезан. Най-често те са компактни, което ги прави удобни за използване при сервиране на паста, пица и т.н. Има рендета, които разполагат и с купичка, в която се събира настърганият продукт. Някои модели имат формата на преса, в която се поставя парче сирене и чрез завъртане на ръчката рендето се задвижва, а сиренето се настъргва.

Рендетата за индийско орехче могат да бъдат с различна форма на режещите части. Може да намерите рендета, които го настъргват  и такива, които го нарязват на тънки филийки.

Рендетата за плодове и зеленчуци, обикновено имат различни приставки, чрез които се постига различна дебелина и форма на резените. Предпочитани са рендетата с повече приставки, защото могат да се използват и за други хранителни продукти.

Откъде да купим ренде?

Ще намерите разнообразие от рендета както в магазините за обзавеждане, в които се предлагат и кухненски аксесоари и прибори, така и в по-големите магазини за хранителни стоки. Най-изгодните цени ще откриете в техните актуални брошури.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!