Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Ролетка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ролетка

Без значение дали правим ремонт, купуваме нови мебели, или искаме да преместим някоя вещ, правилното измерване на разстоянията е от изключителна важност. За тази цел може да използваме шивашки или дърводелски метър. Въпреки това те не са подходящи за по-големи разстояния, а при шивашкия метър има и неудобството от огъване и събиране, което може да доведе до неправилно измерване. За да си спестим всичко това е добре да разполагаме с ролетка.

Какви ролетки има?

Най-разпространените и използвани ролетки за измерване имат дължина до 20 м. Те представляват метална лента, която е навита и затворена в кутия, а върху лентата са изобразени деления. Обикновено ролетките имат механизъм за застопоряване, което осигурява удобно измерване, както и възможност за връщане и събиране на лентата. Този вид ролетки намират широко приложение, като присъстват в много домове.

Лазерните ролетки са предпочитани при ремонтни и строителни дейности, при които е необходими прецизно измерване. Те могат да се използват както в закрити помещения, така и на открити пространства. В зависимост от модела могат да измерват разстояния, обем, отсечки и т.н. Някои лазерни ролетки могат да измерват и височината индиректно, чрез Питагоровата теорема. При лазерните ролетки има възможност и за запаметяване на измерванията.

Откъде да купим ролетка?

Най-голям избор от ролетки за измерване ще намерите в магазините за строителни материали – Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Багира, Баухаус и т.н. Популярни марки на лазерни ролетки са Bosch, Skil, Makita, DeWalt и други. Тъй като техните цени могат да са високи, разгледайте актуалните брошури на магазините. В тях ще откриете най-изгодните предложения и намаления. Възползвайте се от тях и закупете необходимата Ви ролетка на достъпна и разумна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!