Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Русенско варено Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Русенско варено

Въпреки че в днешно време на пазара има множество чуждестранни месни продукти, които са познати или не толкова на българина, класическите български вкусове не губят почитателите си. Русенското варено е традиционен български деликатес, който има дългогодишна история, през която се е утвърдил на трапезата.

Какво представлява Русенското варено?

Русенското варено може да бъде приготвено само от свинско месо, както и да се използва телешко и свинско. Традиционните подправки, които се добавят към деликатеса, са дафинов лист, бахар, черен пипер, кимион и сол. След като месото се почисти от жилите и ципите, то се смила на кайма. Подправките също трябва да са стрити, като се добавят към каймата. С така получената смес се напълват стъклени буркани, които се варят за няколко часа. След като се извадят, бурканите се обръщат надолу с капачките и престояват около 30 мин. След това може да ги обърнете отново и да ги оставите на студено място, за да могат да се охладят напълно.

Русенското варено може да се консумира без последваща термична обработка, както и да се панира, да се включи в различни ястия.

Ако не разполагате със свободно време и търпение, за да приготвите сами апетитния месен деликатес, може да купите готово Русенско варено. Обикновено то се продава в консерви, като може да намерите различни разфасовки – най-често между 100 гр. и 300 гр. Обърнете внимание на срока на годност, както и съдържанието на хранителния продукт.

Откъде да купим Русенско варено?

Ще намерите Русенско варено от различни производители в магазините за хранителни стоки. В Broshura.bg ще откриете най-изгодните цени, на които да закупите българския традиционен продукт, както и всички нужни съставки за неговото приготвяне.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!