Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Сайдер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Сайдер

Сайдерът е газирана напитка, която се получава от ферментирал сок от ябълки. Той е с ниско съдържание на алкохол, като се отличава с леко кисел и сладникав вкус. Наричан още ябълково вино, сайдерът е популярна освежаваща напитка за мнозина.

Какво трябва да знаем за сайдера?

Има множество предположения за произхода на сайдера. Според някои специалисти, сайдерът е изобретен от гърците, а според една история, Карл Велики е виновникът за получаването на сайдер. Той седнал върху торба с презрели ябълки, които се смачкали и се получил сайдер. Въпреки това първите писмени източници за производството на напитката датират от XIII в. в Испания. Постепенно тя се разпространява, като през XIX в. се превръща в едно от най-популярните питиета във Франция.

Сайдерът може да бъде и от други плодове, като круши например. Сайдерите се различават и по своята захарност, съдържанието на алкохол, вкус. Според захарността, сайдерът може да е от сух до сладък, а според вкуса – леко сладък, леко горчив и т.н. Във Франция има чист сайдер, който е с алкохолно съдържание 5-9%, както и с 3-5%, към който се добавя вода. В Северна Америка под „сайдер” се разбира безалкохолна напитка, а със съдържание на алкохол е твърдият сайдер

Освен в Испания и Франция, сайдер се произвежда и в Германия, Великобритания, Канада, САЩ, Мексико, Русия, Япония, Корея и други.

Сайдерът се консумира охладен.

Откъде да купим сайдер?

В магазините за алкохол и супермаркетите – Фантастико, Billa, Пикадили, ЦБА и т.н., ще намерите различни разфасовки, най-често от 330 мл., и марки сайдер. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете избраната освежаваща напитка на изгодна и достъпна цена.

Show newsletter popup

Черен петък 2017 е тук!

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Сайдер на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!
Готови за Черния петък? Вижте участниците!