Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Свещник Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 124 магазина
Виж всички магазини

Информация за Свещник

Различните декорации допълват цялостния интериор на помещението. Те могат да се превърнат в свеж акцент или интересен детайл в стаята. Една от декорациите, които имат разнообразие от форми и материали, и могат успешно да се впишат в различни стилове са свещниците.

Какви видове свещници има?

В миналото свещниците са се използвали основно за осветление, както и при религиозни обреди. Днес използваме свещниците не само когато спре токът, но и като част от декорацията, а и какво е романтична вечеря без красив свещник и меката светлина на пламъка.

Свещниците се различават както по размери, така и по материала, от който са изработени. Те могат да бъдат дървени, метални, стъклени, порцеланови. Могат да имат поставка за една, две, три или дори десет свещи. Свещниците могат да са предназначени за дълги и високи свещи, както и за малките т. нар. „чаени” свещи. Свещниците могат да имат старинен вид или да са с нестандартни и интересни форми. Популярни са и свещниците, които имат форма на различни цветя и животни.

Какъв свещник да изберем?

Свещниците са едни от най-предпочитаните подаръци. Въпреки това, независимо дали купувате свещник за подарък или за собствения си дом, трябва да се съобразите със стила и интериора на помещението. Добре е да избирате цветове и материал, който да допълва обзавеждането на стаята. Това важи и за размера на свещника – не е удачно да купувате голям и висок свещник, с поставки за повече от 5 свещи, ако той ще заеме половината маса например.

Откъде да купим свещник?

Голямо разнообразие от различни стилове, размери и форми свещници ще намерите както в магазините за обзавеждане – Икеа, Комо, Домко, JYSK и т.н., така и в големите магазини от универсален тип като Метро, Кауфланд и други.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!