Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Свредла Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Свредла

Свредлата представляват приспособления, с помощта на които се прибват дупки в различни твърди повърхности, били те от метал, от дръво и т.н. На пазара съществува богато многообразие в зависимост от нуждите на потребителите. Въпреки привидно сходния външен вид на свредлата, те притежават съществени различия.

Какви видове свредла има?

Свредлата се различават по своята форма предназначение, материал и т.н. Според това каква повърхност ще пробиваме с тях, можем да избреме измежду свредла за дърво, за метал, за бетон, за плочки и за стъкло. Важно е да изберем правилния вид, защото отделните разновидности притежават разнородни характеристики. Да вземем за пример свредлата за дърво, които в средата имат дълъг и остър връх с два шипа. По този начин лесно се пробиват гладки дупки в съответния дървен материал. Според формата си свредлата могат да бъдат от конични, стъпаловидни, свредла-змии, конични и т.н. В зависимост от материал, от който са изработени пък те могат да бъдат хромсплавни, кобалтовосплавни, стоманени, алуминиеви и други.

С какво трябва да знаем, когато работим със свредла?

Когато изберем подходящите свредла, е важно да се съобразим и с редица други фактораи. Когато работим присоблението за пробиване на дуки, което сме закупили, трябва да збягваме неговото прегряване. Това може да стане с помощта на подходящи за целта смазки. При по-активно натоварване на свредлата, когато искаме да пробием по-дълбоки дупки в определена повърхност, е задължително да оставяме свредлата да се охлаждат през определен период на време, както и да отстраняваме стружките от тях.

Откъде да купим свредла?

Тъй като съществува голямо многообразие от свредла, понякога не е съвсем лесно да се спрете на определен модел. За да Ви помогнем при избора, подготвихме каталог с най-добрите предложения на пазара. Магазини като Бриколаж, Чечосан, Баумакс, Мастърхаус предлагат изгодни оферит, които можете да го разгледате на нашия сайт.

Show newsletter popup

Черен петък 2017 е тук!

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Свредла на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!