Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Сейф Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Сейф

Всеки от нас има ценни вещи, които иска да съхрани и държи на сигурно място – документи, бижута или предмети със сантиментална стойност. Това е причината все повече домове или офиси да се оборудват със сейфове.

Какви видове сейфове има?

Сейфовете се различават основно по своето предназначение и размери. Огнеупорните сейфове са изработени от материали, които издържат на висока температура, но не осигуряват достатъчна защита от разбиване. Точно обратното е при взломоустойчивите сейфове – те имат по-стабилна защита от разбиване, но не издържат продължително време на пожар и висока температура. Това са причините да се предпочитат комбинираните сейфове, които съчетават качествата на гореизброените.

Много популярни са сейфовете за вграждане. Те се монтират в стената или пода, като предпазват от пожар в зависимост от стената. Сейфовете, които се монтират в мебели и се закрепват към стена, обикновено са с по-малки размери.

Други видове сейфове са предназначени за банки или финансови институции, за съхраняване на оръжие и други.

Какъв сейф да изберем?

На първо място се съобразете с вида на вещите и предметите, които ще съхранявате. Трябва да определите мястото, на което ще монтирате сейфа и какъв е реалният риск от пожар и взлом. Сейфът трябва да притежава сертификати за качество, отговарящи на изискванията на страната и Европейския съюз. Много важно е да изберете вида на заключващата система – механична или електронна. Трябва да се отбележи, че сейфовете с електронен заключващ механизъм са по-скъпи, но предлагат по-високо ниво на защита.

Откъде да купим сейф?

Може да намерите различни видове и модели сейфове, които осигуряват различна степен на защита, в големите магазини за обзавеждане – Практикер, Баухаус, Бриколаж и други. Разгледайте промоционалните брошури на магазините и изберете най-изгодната цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!