Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Сифон Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 115 магазина
Виж всички магазини

Информация за Сифон

Сифонът е един от най-важните елементи от канализацията. Поради тази причина, изборът на подходящ сифон е от изключително значение. От това зависи както спирането на неприятни миризми, така и предпазването на канализацията от замърсяване с твърди елементи.

Какъв сифон да изберем?

Изборът на сифон е обвързан с мястото на което ще бъде монтиран, както и колко често ще се използва мивката, например.

Сифоните се различават по своето устройство. Класическият сифон има тяло, решетка и преливник, изходна тръба и утайник, както и вход за пералня. Той се предпочита, защото е лесен за поддръжка и почистване, въпреки че монтирането му е по-трудоемко. При сифони с вход за пералня или съдомиялна машина, той трябва да има клапа, която да предотврати връщането на водата към машината.

Има и сифони с гофрирана тръба. Те са лесни за монтаж, но при тях почистването от замърсявания е по-трудно, тъй като се събират в гънките на тръбата. Поради тази причина, сифоните с гофрирана тръба не се препоръчват за мивката в кухнята или на обществени места.

За душ корито се препоръчват тръбните сифоните, които имат решетка и твърда тръба.

Сифоните се различават по размера на решетката и размера на изходната тръба. По принцип, по-малките размери на изхода се предпочитат за мивки, които не се използват толкова често.

Откъде да купим сифон?

На пазара се предлага огромно разнообразие от сифони, които да съобразите със собствените си нужди. Може да закупите сифон от Бриколаж, Практикер, Практис, Алати, Баумакс, Тека, Баня Стил, Баухаус, Чечосан и други. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и изберете най-подходящия сифон на изгодна цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!