Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Слип Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 1

    Открихме: детски слип

    Хит Хипермаркет брошура до 30.04.2017
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 117 магазина
Виж всички магазини

Информация за Слип

Когато говорим за мъжко бельо, несъмнено един от най-разпространени варианти са слиповете. В днешно време има и голямо разнообразие от материи и цветове. Те осигуряват комфорт в ежедневието, като са подходящо бело както за активен начин на живот, така и за мъже, чието ежедневие е свързано с седене зад бюрото.

Какво представляват слиповете?

Стандартните слипове имат видим ластичен колан, който прилепва плътно по талията. Те стигат до горната част на бедрата. Слиповете се различава по височината на талията. Има слипове, които достигат до талията, както и слипове, които стоят 5 до 7 см, под талията. Бельото с по-ниска талия е подходящо за панталони с ниска талия.

Кройката на слиповете осигурява добра опора и придържане на гениталиите, което ги прави подходящ избор както за спортуване, така и за продължително седене. Освен това, те могат да се носят под всякакви панталони, за разлика от класическите боксери, които не се препоръчват за по-тесни панталони.

Традиционните слипове с висока талия се предлагат предимно в бял цвят, като най-често са от памук. При слиповете с по-ниска талия има по-голямо разнообразие от материи, десени и цветове.

Въпреки че слиповете се асоциират с мъжко бельо, производителите предлагат и дамски слипове. При тях също има разлика във височината на талията, както при мъжките.

Откъде да купим слипове?

Освен в магазините за бельо, ще намерите слипове и в големите магазини от универсален тип – Метро, Кауфланд и т.н. Може да разгледате промоционалните оферти за слипове, които предлагат различните магазини, в Broshura.bg. Така ще изберете най-подходящото бельо, като ще може да го закупите на изгодна и атрактивна цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!