Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Слънцезащитен лосион Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Слънцезащитен лосион

Радваме се на слънчевите лъчи, защото те ни носят приятни емоции и топлина. Важно е обаче да знаем, че трябва да предпазваме кожата си от вредните слънчеви лъчи, които се появяват най-често в следобедните часове на деня. За да се предпазим, трябва да използваме подходящата слънцезащитна козметика. Сред най-предпочитаните козметични продукти с защитен ефект е слънцезащитният лосион, които освен че предпазва кожата, й придава нежна мекота и красив блясък.

Какъв слънцезащитен лосин да си купим?

Трябва да изберем слънцезащитен лосион в зависимост от типа на кожата ни. Ако имаме тъмна кожа, която потъмнява бързо, то тогава можем спокойно да изберем продукт с по-нисък фактор, като например 5, 10 или 15. Ако имаме светла кожа, която обаче потъмнява сравнително бързо, то фактор 20 е правилно решение. За притежателите на много светла  или средно светла кожа с лунички е задължително да се снабдят със слънцезащитен продукт с много висок фактор, като например 50. Именно тези лосиони са най-добри за защита на кожата от вредните слънчеви лъчи и точно затова децата се мажат с подобни продукти.

Защо да използваме слънцезащитен лосион?

Лосионите имат редица предимства. Освен ,че предпазват кожата от вредните слънчеви лъчи, те хидратират кожата и освен това помагат за потъмняването й. Можем да си купим лосион с различен аромат и на различна марка, като част от фирмите, които предлагат козметичните продукти са Нивеа, Bubhen,  Мустела, Бочко, Виши и така нататък. Освен това лосионът придава красив и блестящ вид на кожата, като освен, че я предпазва, я прави по-еластична.

Откъде да купим слънцезащитен лосион?

Можете да се снабдите със слънцезащитен лосион в магазините на Макао, Лидл, Лили, dm, Орифлейм ,Карфур, ЦБА и още много други. Техните оферти сме подбрали в нашия дигитален каталог, който ще откриете в сайта ни. Разгледайте го още сега, за да откриете качествен слънцезащитен продукт на изкушаващо ниска цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!