Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Сокоизтисквачка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Сокоизтисквачка

Решили сте да замените соковете, пълни с консерванти, купувайки си сокоизтисквачка? Отличен избор! Така ще знаете какво пиете, а и работата с подобен уред не е от най-трудните занимания. Все повече хора предпочитат да пият фреш, защото освен вкусна, напитката е много полезна и съдържа огромно количество витамини. От Вас се иска само да се снабдите със свежи плодове и малко търпение.

Каква сокоизтисквачка да избера? Какво трябва да знам за различните видове?

Преди да купите уреда помислете дали искате да го използвате само за цитроси или желаете да правите пресен сок от всякакви плодове. Някои от уредите са предназначени само за портокали, грейпфрути и лимони, така че трябва да бъдете прецизни при своя избор. По-скъпите модели имат центрофуга и в тях може да сложите всякакви плодове, билки или зеленчуци. Следващата стъпка е да изберете уред с удобно отделени за отпадъците. Формите на тези „кошчета“ могат да бъдат цилиндрични или конусовидни. По-добре е да изберете тези във форма на конус, така ще си спестите непрестанното чистене и замърсяване не само на машината, но и стаята, в която тя се намира. Ако разполагате с повече финансови средства за закупуването на този продук, гледайте да изберете уред, който е с тих мотор, за да избегнете проблема със силния шум.

Кои марки сокоизтисквачки са надеждни? Откъде да избера?

Сред добрите марки на пазара са „Crown”,”Philips”,”Moulinex”,”Bosch”, “Rohnson” и др. В големите магазини за техника като „Технополис“,“Техномаркет“, „Техмарт“, Търговска верига „Зора“ и др. може да изберете желания от Вас модел. Преди това разгледайте брошурите с намаления, които сме качили на нашия сайт, за да сте наясно къде са най-изгодните оферти за сокоизтисквачки.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!