Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Спалня Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 115 магазина
Виж всички магазини

Информация за Спалня

Спалнята е много важна за всяко семейство, а комфортът е от съществено значение при подреждането на мебелите в тази стая. При обзавеждането на спалнята е нужно да бъдем повече практични, отколкото роби на суетата. Сънят е много важен за физическата и психическата почивка на хората и е хубаво, ако спалнята ни успокоява и ни предразполага към сладки сънища.

Как да обзаведем спалнята си?

При избора на мебели за спалнята е необходимо да съобразим какъв е размерът на помещението, за да съумеем да разпределим всичко така, че да не изглежда претрупано. Ако стаята е малка, е добре да избираме по-компактни модели шкафове. Може някои от мебелите да са вградени, а освен това е хубаво стаята да е със светли тонове и сравнително изчистена, да няма много шарки. Така оптично ще изглежда по-просторна и приветлива. Ако спалнята е голяма, е по-лесно да планирате пространството и да го запълните с харесваните от Вас мебели. Купете си комплект или съчетайте всичко така, че да изглежда красиво и хармонично. Стандартно спалнята се обзавежда с легло, нощни шкафчета, гардероб и ракла. Ако имате повече място е хубаво да сложите и тоалетка. Красиво допълнение към интериора е и малкото килимче на земята, която да е съобразено с останалия интериор или пък е различно и е своеобразен акцент. Някои прибягват до нестандартни решения в спалнята, предпочитат декоративни панели за стените вместо традиционните тапети или избират легло в странна форма и композиция, популярни са например „висящите легла“. При избор на интериорен дизайн на Вашата спалня се опитайте да запазите баланс между модерното и естетически красивото, не се поддавайте на кича и винаги търсете комфорта.

Откъде мога да купя необходимите мебели за моята спалня?

Може да разгледате богатия асортимент на магазините „Aiko”, “Como”,”IKEA”, “Mobbo”, “Еником“,“Мондо“,“Явор“ и др. Преди това Ви предлагаме да видите брошурите на нашия сайт. Така ще знаете къде са най-добрите оферти.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!