Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Спортен сак Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Спортен сак

Всеки спортист, независимо дали е професионалист или любител, има нужда от подходящ спортен сак, в който да се побира необходимата екипировка. Това се отнася както за посещението на фитнес залата, така и за тенис корта.

Какви видове спортни сакове има? Какъв да изберем?

Спортните сакове се различават основно по своя размер и обема на багаж, който побират. Най-разпространените сакове имат стандарта правоъгълна форма. Най-често имат къси и дълга дръжка, който регулира дължината си. Много модерни са и саковете с цилиндрична форма. Саковете, предназначени за тенис на корт, се различават по своята форма. Тъй като в тях има отделение за различен брой тенис ракети, формата им е съобразена с това.

Когато избирате спортен сак определете за какъв спорт ще го използвате, освен това повечето сакове са подходящи и за туризъм и краткосрочни пътувания. Това ще Ви помогне при избора на размер и брой на отделенията и джобовете. Някои от саковете имат колелца, за по-лесно пренасяне, а други са изработени от водонепропускливи материи.

Известни и предпочитани марки на спортни сакове са Adidas, Puma, Reebok, Speedo, Everlast, Head, Lotto, Helly Hansen и други.

Откъде да купи спортен сак?

Ще намерите голямо разнообразие от сакове за различни видове спорт, туризъм и почивка в магазините за спортни стоки. В зависимост от размера, предназначението, материалите цените на саковете могат да надхвърлят няколкостотин лева. За да откриете най-изгодната цена за избрания от Вас продукт, разгледайте промоционалните брошури на магазините. В сайта Broshura.bg може да го направите бързо и лесно, като сравните намаленията и изберете най-добрата оферта.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!