Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Спрей за тяло Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Спрей за тяло

Освежаването и хидратирането на кожата е необходимо не само през горещите летни дни. През лятото кожата ни се дехидратира под влияние на слънцето, а през зимата – студът и материите на дрехите могат да я направят по-суха и груба. В тези случаи на помощ идва спрея за тяло.

Какво представлява спреят за тяло и какви видове има?

Спрейовете за тяло са фини и нежни, освежават и овлажняват кожата. Повечето от тях са с различни плодови или цветни аромати, което допълва усещането за свежест. Освен тях, в търговската мрежа ще намерите и слънцезащитни и бронзиращи спрейове за тяло. Те са с лека формула, като предпазват от вредните UV лъчи, а бронзиращите – подпомагат по-бързото и равномерно добиване на тен.

Какъв спрей за тяло да изберем?

Разнообразието от видове спрейове ни позволява да изберем спрей по наш вкус и предпочитания. При слънцезащитните продукти трябва да се съобразим с типа кожа, за да изберем подходящия защитен фактор.

Освежаващите спрейове, най-често са подходящи за всякакъв тип кожа. Те могат да са обогатени с различни витамини, но обикновено изборът зависи от техния аромат. Различните марки предлагат пълни серии за грижа за тялото, включително и спрей, с определен аромат. Популярни са ванилия, череша, манго, праскова, кокос, нар, диня. Има и комбинации – мед и мляко, ябълка и канела, и т.н.

Може да намерите спрейове за тяло във всеки магазин за козметика или в големите супермаркети, както и да изберете продукт от каталозите на Avon и Oriflame. Сравнете цените и изберете най-изгодната – бързо и лесно в сайта Broshura.bg, в който се публикуват актуалните промоционални брошури.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!