Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Стенен часовник Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Стенен часовник

Стенният часовник отдавна не е просто средство за отмерване на времето. Днес той се е превърнал в красив детайл и допълнение в цялостния интериор на помещението. Няма значение къде ще го поставите – в кухнята, хола или в спалнята, важно е да бъде точен и да се вписва в стила на стаята.

Какъв стенен часовник да изберем?

Съобразете размера и формата на часовника с мястото на което искате да го поставите. Същото важи и за големината на циферблата – той трябва да бъде достатъчно голям за да може да се вижда без усилие. Ако избирате стенен часовник за детска стая или помещение в което детето Ви прекарва повече време, най-удачни са часовниците с арабски цифри. Така детето ще може по-лесно да разпознава часа.

Както отбелязахме по-горе – стилът на часовника трябва да отговаря на интериора. Ако харесвате старинния дизайн, на пазара може да намерите различни часовници с ретро излъчване. Те могат да изглеждат състарени и да имат махало. Махалото е част и от различни часовници със съвременен и модерен дизайн. Обикновено те са изчистени и елегантни.

Много атрактивни са и дървените стенни часовници. При тях формите могат да са нестандартни и раздвижени, както и да комбинират дърво и метал.

Популярни са часовниците тип „картина” и тези, които са съставени от различни декоративни части. Обикновено те заемат повече площ от стената, но пък са много ефектни. Могат да бъдат огледални или дори под формата на стикер за стена. Часовниците-картина могат също да бъдат от няколко части, като с тях комбинирате практичността на часовника и красотата на произведение на изкуството.

Има и нетрадиционни часовници – с разменени цифри, с различни елементи вместо тях, светещи в тъмното и т.н.

Откъде да купим стенен часовник?

Може да намерите голямо разнообразие от стенни часовници в Метро, Кауфланд, Икеа, Комо, Домко, Практикер и останалите магазини за обзавеждане и декорация. Разгледайте офертите за стенни часовници в Broshura.bg и изберете най-изгодната цена за желания часовник.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!