Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Стерилизатор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Стерилизатор

За да осигурим комфорта и здравето на нашето бебе, трябва да избираме внимателно както дрешките и играчките му, така и шишетата за хранене, бибероните и всички останали аксесоари и практични уреди. Всеки родител знае, че стерилизирането на шишетата и приборите за хранене е от изключителна важност. В днешно време това може да стане бързо и лесно със специалните стерилизатори.

Какви стерилизатори има? Какъв да изберем?

В днешно време стерилизаторите могат да бъдат електрически или предназначени за използване в микровълнова фурна. Електрическите стерилизатори могат да имат различен капацитет, като най-предпочитаните са предназначени за 6 шишета. Те могат да се използват са стерилизиране на шишета, залъгалки, помпи за изцеждане и т.н. Някои модели стерилизират и сушат съдовете. При различните производители указанията за необходимото време и количество вода се различават, затова преди употреба прочетете внимателно указанията. Електрическите стерилизатори са на по-високи цени, като те зависят от капацитета, времето на стерилизация и т.н., и често надхвърлят 100 лв.

Стерилизаторите за микровълнова фурна също имат различен капацитет. Добре е да съобразите размера на стерилизатора с размера на микровълновата, тъй като ако тя е по-малка може да не побере стерилизатора. Необходимото време се определя от мощността на микровълновата, а количеството вода е указано на самия уред.

Откъде да купим стерилизатор?

Може да намерите разнообразие от стерилизатори както в магазините за детски и бебешки стоки, така и в магазините за техника. Предпочитани марки са Philips – Avent, Chicco, Bretoni, Babymoov, Canpol, Farlin и други. За да закупите нужния Ви уред на изгодна цена, разгледайте промоционалните оферти за стерилизатори в Broshura.bg.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!