Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Стойка за дрехи Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Стойка за дрехи

Независимо дали се чудим къде да закачим якетата и палтата си, дали просто искаме някои дрехи да са ни под ръка, или да закачим мокрите хавлии и кърпи в банята, стойката за дрехи са практично решение. Може да ги поставим където ще ни бъдат най-полезни – в антрето, в банята или спалнята.

Какви стойки за дрехи има? Каква да изберем?

Стандартните стойките за дрехи са изработени от различни видове метал, като могат да бъдат и в комбинация с дърво или пластмаса. В горната си част могат да наподобяват формата на обикновена закачалка, както и да имат тръби – за окачане на кърпи, шалове и т.н. или за закачане на традиционни закачалки. Някои стойки са сгъваеми, което ги прави подходящи за по-малки пространства и лесни за съхранение. Стойките за дрехи могат да имат и рафтчета, на които да поставите обувки или други вещи.

Стойката може да бъде и само с разклонения в горната си част, на които да се окачват палта, якета и т.н.

Когато избирате стойка за дрехи, обърнете внимание на нейната стабилност и здравина. Тя не трябва да се клати, а основата й и крачетата да за устойчиви. Размерите зависят от Вашите лични предпочитания и нужди, а различните декоративни орнаменти могат да допълнят интериора на помещението.

Откъде да купим стойка за дрехи?

Може да намерите голямо разнообразие от стойки в магазините за обзавеждане и декорация – Икеа, JYSK, Зона, Практикер, Практис и т.н. Най-изгодните цени ще откриете в техните актуални брошури, които може да разгледате бързо и лесно в Broshura.bg. Така ще изберете най-подходящата стойка за Вашия дом на атрактивна и достъпна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!