Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Стъклочистачка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Стъклочистачка

Стъклочистачката представлява уред за ефективно почистване на вода и работен разтвор от прозорци и стъклени повърхности. Уредът за почистване е незаменим домашен помощник, който се грижи за блестящата чистота на прозорците и огледалата във всеки дом. Стъклочистачката има две основни части – дръжка и специален гумен край, който абсорбира течности.

Преди появата на стъклочистачките

Съществуват множество алтернативи за почистване на стъклените повърхности. Сред тях са миене на огледалните повърхности със сол и търкане с вестник, излъскване на стъклата със стара хавлиена кърпа и оцет и т.н. Въпреки всички тези нетрадиционни методи за почистване, най-добър резултат несъмнено се получава, когато в употреба влезе стъклочистачката.

Какви видове стъклочистачки можем да срещнем на пазара?

В зависимост от материалите за изработка, стъклочистачките могат да варират. Най-често дръжката на уреда за почистване е от пластмаса или от метал, като на дръжката често има и специална гума против плъзгане. В по-високия ценови клас има и стъклочистачки със стоманени дръжки и редица други преимущества. Накрайникът най-често е от гума, но има и такива от естествен каучук за по-добра абсорбация на течности. Важно е да прецените от какъв уред имате нужда и тогава да решите каква сума сте готови да отделите за покупката.

От къде да купим стъклочистачка?

Домакините знаят най-добре колко е важно стъклените повърхности да блестят от чистота. За да изглеждат и Вашите стъкла в перфектно състояние, започнете с почистването им. Подходящите стъклочистачки можете да намерите в брошурата в нашия сайт. Там сме селектирали разнообразни оферти на редица търговски марки, сред които Mr. Bricolage и магазини Зора. Изберете Вашата нова стъклочистачка и помогнете на стъклените повърхности да заблестят с по-силно.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!