Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Супа Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Супа

Вкусната течност, която се е превърнала в неизменна част от нашето меню, наричаме супа. Тя може да съдържа различни хранителни съставки и подправки в зависимост от вкуса и предпочитанията на консумиращите я. А иначе първите, които са се сетили да създадат апетитната течност са французите и именно от френски идва името супа (soupe).

Как се прави супа?

Супата най-чeсто се приготвя като към бульон или мляко се добавят съответните съставки. Най-често те са нарязани зеленчуци или късчета месо. Слагат се също и подправки според вкуса и вида супа. Течната част на супата неизменно представлява по-голямата част от нея за сметка на плътната част. От своя страна пък именно поставените в супата хранителни продукти са носител на полезни вещества. В нея продуктите могат да бъдат нарязани на едро или на дребно, а има и вариант, в който те са пасирани, като различните видове крем супи. Има и супи, които се приготвят без топлинна преработка, като например любимата ни студена супа, наречена таратор. За да бъдат по-хранителни супите, към тях често се добавят запръжка и застройка.

Защо да ядем супи?

Супите са полезни, тъй като най-често са направени от полезни за организма продукти. Освен това плътната част на супата излъчва аромат, който възбужда апетита. Супите се усвояват бързо от организма, а в същото време чрез консумацията им можем да си набавим всички необходими хранителни вещества. Неслучайно менюто на малките деца и бебетата включва основно това ястие.

Откъде да си купим готови супи?

Ако искате да си приготвите вкусна супа, можете са доверите на помощници в лицето на готовите супи или продуктите за супа, които се предлагат в редица магазини, ние сме подбрали най-добрите оферти и сме ги поставили  в брошурата на нашия сайт за Ваше улеснение. Разгледайте нашите предложения и забъркайте вкусна супа за Вас и Вашето семейство.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!