Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Сутиен Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Сутиен

Несъмнено най-популярното женско бельо е сутиенът. Разработен в края на XIX в., сутиенът имал за цел да замени неудобните и спиращи дъха корсети. Благодарение на френския стилист Пол Поаре сутиенът се превръща в ежедневна част от бельото на жените.

Какви сутиени има?

Стандартната форма на сутиена – „чашки” с презрамки и колан, има толкова разновидности, че често се затрудняваме при избора. Другият популярен сутиен е спортният. Той се отличава с по-стабилна форма, която осигурява комфорт при спортуване и движение. При тях също има различни модели и детайли, на които да обърнем внимание.

Как да изберем подходящия сутиен?

Според специалистите повече от половината жени носят неподходящи сутиени. Това се отнася и за спорните сутиени. Има няколко основни изисквания, на които сутиенът трябва да отговаря.

При спортните сутиени е добре да избирате модели с по-широки презрамки. Те трябва да са съобразени с вида спорт, както и с размера на бюста. Препоръчва се да се избягват изцяло памучните сутиени, тъй като те задържат влагата. За спортове, които включват упражнения по гръб, най-добре е спортният сутиен да е без закопчалки.

При изборът на сутиен за ежедневието Ви, той може да бъде с повдигащ ефект, с допълнителни подплънки, с меки чашки и т.н. Какъвто и модел да изберете, той трябва да обхваща бюста плътно. Коланът също трябва да е максимално удобен – да не е прекалено тесен или хлабав. Лесен начин да проверите дали коланът е точният размер, е да повдигнете ръцете си нагоре – сутиенът не трябва да се вдига, а да остане стабилен. Средата на сутиена и долната част към банела трябва да прилепват плътно по тялото. Същото се отнася и за презрамките, като те не трябва да се врязват в кожата.

Съветваме Ви да пробвате всеки сутиен, който купувате. Не разчитайте на това, че знаете размера си, защото при различните производители той може да се различава. Освен това формата на чашката може да не стои добре на бюста Ви.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!