Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Съд за печене Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 110 магазина
Виж всички магазини

Информация за Съд за печене

Едни от най-вкусните и популярни рецепти са свързани с печенето във фурна. Зеленчуци, меса или десерти, за да се изпекат равномерно и да имат апетитен вид не е нужно само подходящата температура. Често пренебрегваме избора на съдове за печене, но те са не по-малко важни.

Какви съдове за печене има?

На пазара може да намерите различни размери и форми съдове за печене. Въпреки това основният избор, който трябва да направим е от какъв материал да бъдат – керамични, силиконови, с тефлоново покритие, стъклени, алуминиеви и т.н.

Керамичните съдове са едни от най-предпочитаните. Те са много издръжливи на високи температури, по-трудно се надраскват и запазват качествата си дълго време, за разлика от съдовете с тефлоново покритие. Това ги прави подходящи и за използване в микровълнова фурна. Освен това се смятат за едни от най-безопасните, тъй като керамиката е на глинена основа.

Силиконовите съдове се използват предимно за печива. Те също са устойчиви на високи температури, като могат да се използват и при замразяване. Силиконовите форми са удобни, тъй като изваждането на печивата е по-лесно и не е необходимо използването на мазнина.

Стъклените съдове са предпочитани заради възможността да се видят всички пластове на ястието. Освен това, когато печете в стъклена форма може ясно да прецените дали кексът или друго печиво е добре изпечено или е все още сурово.

Откъде да купим съд за печене?

Може да намерите различни съдове за печене в магазините, в които се предлагат битови стоки и домашни потреби. Когато купувате форма за печене, обърнете внимание да няма напуквания. Това важи особено за стъклените и керамични съдове, защото могат да се спукат при печене.

Разгледайте актуалните предложения за съдове за печене, които ще намерите в Broshura.bg, и изберете най-изгодната цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!