Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Тава Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Тава

Тавата представлява съд с най-често правоъгълна или кръгла форма, в който поставяме конкретни продукти, за да приготвим дадена ястие. Тавите са съдове, в които печен храната. Наименованието им идва от турски език. Те могат да бъдат с дръжки или без, както и да бъдат изработени от различни материали.

Какви видове тави има?

Както казахме, формата на тавите най-често е правоъгълна или кръгла. Можем да си купим и грил тава, дълбока тава, специална тава с незалепващо покритие и така нататък. Можем също да избираме различни видове тави с керамично покритие, а има и такива със стъклено. Можете да избирате и между модели с и без капак. Като цяло можем да избираме измежду богато многообразие от различни тави, а сред производителите им са Делимано, Тефал, Силит, Фислер, Amt Gastroguss, SKK, Simax и така нататък.

Какво трябва да вземем предвид, когато избираме тави?

Важно е да съобразите покупката с бюджета, с който разполагате. Има различни видове тави с разнородните ценови категории, така че можете да изберете и качествен съд за по-ниска цена без да Ви се налага да правите компромис с качеството. Важно е да не забравяте да изключите печката си, след приготвянето на ястието и изваждането на тавата, а също и да не оставяте тавата прекалено дълго време изложена на висока температура.

Откъде да се снабдим с нови и качествени тави?

Редица големи търговски вериги предлагат изгодни предложения и оферти за качествени тави. Сред тях са Еником-М, Моббо, Мастърхаус, Икеа и още много други. Можете да разгледате брошурата на нашия сайт, където сме подбрали най-изгодните предложения на тези и още много друго магазини и да изберете Вашата нова тава.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!