Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Тоалетно казанче Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 3

    Открихме: тоалетно казанче

    Практикер брошура до 08.03.2018
  • стр: 14

    Открихме: оттичане, реверсивно тоалетно

    HomeMax брошура до 25.02.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Тоалетно казанче

Когато ремонтираме банята и тоалетната, и подновяваме старото обзавеждане се стараем то да бъда максимално удобно и функционално. Изборът на тоалетно казанче е не по-малко важен от това на всички останали аксесоари и оборудване на помещението.

Какво тоалетно казанче да изберем?

Може да разделим тоалетните казанчета на няколко основни групи – тоалетни казанчета за моноблок, тоалетни казанчета за вграждане и самостоятелни тоалетни казанчета. Когато избираме тоалетно казанче, на първо място, трябва да се съобразим с начина на монтаж и предназначението му. В магазините ще намерите и тоалетни казанчета за ъглов монтаж.

Тоалетните казанчета се предлагат с различна съвместимост, форма, размери, цветове. Това Ви дава възможност да го съобразите с цялостния интериор на помещението и неговите размери. Пластмасовите казанчета се отличават с ниски цени. Обикновено те са с „палец” или с бутон. В магазините ще намерите и пластмасови тоалетни казанчета, които предназначени за горен монтаж.

Друг разпространен материал, от който се произвеждат тоалетни казанчета е ABS. Най-често те имат и вградена изолация от полистирен, която предотвратява образуването на конденз.

Обърнете внимание и дали казанчето е със странично или долно водоподаване. Казанчетата със странично водоподаване имат възможност за монтаж на стената на различна височина. При казанчетата с долно водоподаване, монтажът е непосредствено над тоалетната чиния. Предпочитани са по-ниските казанчета, тъй като са сравнително лесни за монтаж и не заемат много пространство.

Откъде да купим тоалетно казанче?

Ще откриете разнообразие от тоалетни казанчета в Бриколаж, Практикер, Чечосан, Практис, Баухаус, Баумакс, Мастерхаус, Баня Стил и другите магазини за обзавеждане. В Broshura.bg ще намерите актуалните промоции и специални намаления, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящото казанче на достъпна и разумна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!