Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Тостер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 117 магазина
Виж всички магазини

Информация за Тостер

Закуската е най-важното хранене за деня, но доста от нас го пренебрегват. Забързани към решаването на задачите си, изпускат да подсилят организма си и да го заредят с енергия. Класическата закуска - препечен хляб на тостер, поднесен с чаша чай или кафе е добър вариант да започнем деня си.

Какъв тостер да избера? Какви видове има?

Може би се затруднявате да определите какво точно Ви трябва? Дали да е малък уред, който не заема място, с най-нужните функции? Или да е по-модерна машина, която сигнализира, когато хлябът е готов и има различни опции за печене? Добре е да съобразите колко души ще използват уреда, за да предвидите тостер с по-голяма съвместимост, ако сте голямо домакинство. Обикновеният и семпъл уред има отделения за две хилии хляб и ако искате да пригответе повече, трябва да чакате по-дълго. Има уреди с отделения, които побират 4 филии хляб едновременно, а съществуват и продукти, които са на базата 3 в 1 – изпълняват функциите на тостер, гофретник и грил, но цената на подобен уред е по-висока от тази на обикновения тостер. При избора си на уред е добре да купите такъв, който сам се изключва, когато филиите са изпечени, в противен случай трябва да следим процеса сами, а при евентуално разсейване, рискуваме да ги изгорим. Някои от по-скъпите тостери имат и специална приставка за подгряване на кроасани.

Кои марки тостери са добри? Къде да ги намеря?

Сред лидерите на пазара са „Russel”, “Tefal”, “Philips”, “Moulinex”, Bosch”, “Delonghi”,”Zelmer” и др. Може да ги видите в магазините на „Техномаркет“, Търговска верига „Зора“, „Технополис“, „eMAg” и др. В нашия сайт сме качили брошури на големите вериги магазини, за да се информирате къде са най-изгодните и примамливи промоции на тостери.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!