Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Трамплин Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Трамплин

Трамплинът се е превърнал в любим начин за забавление както на децата, така и на възрастните. Независимо дали ще го използваме в градината, или ще го поставим на подходящо място в дома ни, той може да ни донесе много смях и веселие.

Каква е разликата между трамплин и батут?

По принцип, трамплинът се използва в различни спортове за скокове на височина. В днешно време, обаче трамплин и батут се използват като синоними на съоръжение за скачане. То е с метална конструкция, като най-често има осем или повече метални крака. В зависимост от размера, трамплинът може да има или да няма предпазна мрежа. Размерите на съоръжението започват от около 90 см и могат да достигнат 5 м.

Какъв трамплин да изберем?

Може да разделим трамплините на три вида. Най-компактни са сгъваемите трамплини, тъй като техните крака могат да се свалят, а самият трамплин е сгъваем.

Трамплините без предпазна мрежа се предлагат в различни размери. Те са едни от най-използваните за домашна употреба. Монтират се лесно и могат да се пренасят.

Трамплините с предпазна мрежа са по-стабилни и безопасни, и са предпочитани за по-малки деца. Мрежата се закопчава и откопчава външно, което допълнително увеличава сигурността на децата. Трамплините с мрежа са препоръчвани за открити пространства, защото се отличават с по-големи размери.

Откъде да купим трамплин?

Различни видове трамплини може да намерите както в магазините за спортни стоки, така и в магазините за обзавеждане и строителни материали, в секцията за градината. Разгледайте актуалните промоции и намаления, които предлагат магазините, бързо и лесно в Broshura.bg.  Възползвайте се от тях и изберете най-подходящия трамплин на изгодна и достъпна цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!